maandag 8 februari 2010

ACHOUFFE 2010

Welkom terug en bedankt dat u nog steeds op deze zender afstemt!

Dit keer een driedaagse naar hartje ardennen om voor ons 6 volt plezier rond te crossen in de koude! Vertrokken uit Berzée , 150km afgelegd tot onze rustplaats in Houffalize. Op zaterdag er dan ook nog iets meer dan 100km uitgeperst langsheen kleine kronkelwegen in de bergen. Gevoelloze voeten waren dan ook een feit na die trip. Effe het bloed terug doen stromen dan maar en opwarmen met wharme zoep!
In de terugrit werd het één van onze leden fataal, zijn brommer wilde niet meer. Wat ons naadloos overbrengt tot de stemmen van de jury! In totaal dan toch nog 440km afgelegd ( en de gestrande brommer 400 )

Bram 1 , arne 1 en bruno 1 . Allen in volgorde van "erg"-heid.

Een intermezzo filmpje tijdens de afdaling naar Achouffe : klik mij aan
We hebben nog meerdere filmpjes maar die worden samengemixt in één mooi geheel met een gezellig deuntje!

Het begon al goed , vrijdag 8u30 afgesproken om te vertrekken naar Berzée. Hé arne er zit een bult op je achterband. Hupla , nieuwe binnenband en goeie buitenband en het was opgelost! Dan toch vertrokken met evenveel pret en tot vervelens toe flauwe moppen over platte banden.


In berzée nog even dat achterwiel vastzetten en ketting op spanning brengen


Na het vorige voorval waren onze eigenst persoonlijke fluovestjes een must om goed gezien te worden. We hebben er geen spijt van gehad als we terugdenken aan sommige mistbanken die we gehad hebben...


Zoals ze in the A-team hannibal hebben , hebben wij Bruno


Boefke doen in hartje Dinant , onwijs lekkere waalse frieten

Geen opmerkingen:

Een reactie posten