maandag 15 november 2010

BAKA! herfstrit voor brommers

Een week voor deze rondrit zag ik de flyer op de PAP's blog.Georganiseerd door de belgische kreidler club BAKA!. Bornem, niet bij de deur maar toch getwijfeld om te gaan. Arne had ook zin maar ging al op weekend dat weekend. Na drie dagen zware regenval ( u weet wel , het nieuws was er één pot nat van,de laatste dagen)zou deze vierde dag ook wel van hetzelfde genre zijn. 's morgens om 10u vertrokken vanuit Moorsele om dan, wanneer Gent gepasseerd te zijn, natgeregend te worden tot in Bornem. Hoezo regenpak? Na een kwartier was mijn broek al doorweekt!Aangekomen in de boerenkrijg in Bornem platse nog een warme choco gedronken en gewacht op de andere hondaman Gilles die met z'n C100 ging afkomen. Daarna vertrokken en richting Antwerpen. Door de scheldetunnel. Met de lift naar beneden en dan volle gas door de tunnel! Dat hebben ze hier niet! In antwerpen in een gezellig rock'n roll cafe gezeten om daarna in het donker Antwerpen te verlaten richting Bornem. Na 85km en GEEN regen terug aangekomen. Nog wat nagebabbeld, tot vervelens toe reclame gemaakt voor 6VOLT en een groepsfoto laten maken, en dan kon de 2u lange rit naar huis weer beginnen. Er was belachelijk veel tegenwind dus dat werden 100km zo plat mogelijk tegen de tank liggend om toch maar wat snelheid te kunnen behouden. Net geen 300km afgelegd,zonder problemen, voor een opkomst die niet zo groot was, maar toch content! Die BAKA's gaan er nog iets van bakken. Volgend jaar weer met meer!

De foto's komen van de suzuki-club website

NOG meer foto's op het BAKA! forumAangekomen in Bornem. Check dat spanbandje aan de achterste uitlaatophanging! Bricoleur bricoleur!


eerste stop en voila de volledige line-up


De C100 aan het bestuderen


Net uit de scheldetunnel en een paar moedige antwerpenaren die iets van het west-vlaams proberen te verstaan. Of was het weer 6volt reclame?


Laatste stop in hartje (h)andwerpen. Mooi standbeeld ter ere van dat gebeuren. De kreidler op de voorgrond kwam er tijdens het midden bij.Dit was 'em

Geen opmerkingen:

Een reactie posten