dinsdag 7 december 2010

Ruilbeurs Ranst , nu zaterdag!

Toch wel één van de betere vlaamse beurzen.

19de Oldtimerbeurs MC De Vetfrakken
Motorclub de Vetfrakken uit Ranst organiseert op zaterdag 11 december 2010 voor de negentiende keer hun internationale oldtimerbeurs voor motoren, bromfietsen, fietsen en onderdelen van voor 1975.
Een honderttal standhouders bieden een gevarieerd aanbod van oude motoren, bromfietsen, fietsen, onderdelen, curiosa, tijdschriften, boeken, werkplaatsboeken enzoverder verspreid over 3000 m² stands.

Waar Terrein Moervelden (voormalig militair domein Het Loo), Bistweg, 2520 Broechem
Wanneer za 11/12/10 van 09:00 tot 17:00

Organisator MC De Vetfrakken
Reserveren tel : 033660635


Links http://oldtimerbeurs.vetfrakken.be/
Uitgebreide infotekst 19de oldtimerbeurs voor motoren, (brom)fietsen en onderdelen van voor 1975

OLDTIMERBEURS TE RANST
Motorclub de Vetfrakken uit Ranst organiseert op zaterdag 11 december 2010 voor de negentiende keer hun internationale oldtimerbeurs voor motoren en onderdelen van voor 1975.
In het voormalig militair domein Het Loo, gelegen aan de Bistweg te Broechem (Ranst) is het vanaf 9 uur verzamelen geblazen voor de liefhebber van oude motoren en aanverwanten.

Geschiedenis
In 1981 richten enkele motards uit Ranst en omstreken motorclub De Vetfrakken op. Jaarlijks organiseren ze in het voorjaar hun Pallieterlandtreffen. Op dit evenement komen honderden oldtimerliefhebbers samen om een ritje te maken door het Vlaamse landschap.
Op één van deze ritten kwam het idee van een beurs ter sprake. Onmiddellijk werd de link naar de winterperiode gelegd, het moment waarop de meeste rijders aan hun motor sleutelen.
De beurs startte ooit als een klein en gezellig samenzijn voor verzamelaars en motorfreaks. Stilaan groeide het uit als één van de grootste beurzen in zijn genre. Een gevarieerd aanbod van oude motoren, bromfietsen, scooters, onderdelen, curiosa, tijdschriften, boeken, werkplaatsboeken enzoverder vullen de 3000 m2 stands.

Locatie
Na heel wat omzwervingen vind de beurs al enkele jaren plaats in vijf grote hangars op het voormalige militair domein het Loo. Deze zijn gelegen op de Bistweg, een zijstraat van de Broechemlei, de weg tussen Ranst en Broechem, ten oosten van Antwerpen.
Op het terrein is er voldoende en gratis parkeerruimte voorzien! Voor een vlotte verkeersdoorstroming zal er in de nabije omgeving van de beurs een algemeen parkeerverbod gelden. Gelieve de parkeerruimte van de omliggende handelszaken dus NIET te gebruiken. 400 meter van de beurs is er een bushalte met een verbinding naar Antwerpen, Lier en Herentals (lijn 42).

Meer info:
http://www.vetfrakken.be/oldtimerbeurs

Belangstellende standhouders kunnen bellen naar Paul; 0(032)3 485 65 87
of e-mailen naar oldtimerbeurs@vetfrakken.be

..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten