zaterdag 28 september 2019

Duo 50cc trans BelgiqueT'is weer van dat!

Wat?

De langste diagonaal van België. Nog steeds naar voorbeeld van de duodiagonaal(een non-stop nachtelijke fietsrace van Virton naar Oostende)

Zaterdag 19 oktober om 19u start aan de St-Laurent kerk in Virton.

Op zaterdag 19 oktober word je per duo verwacht in Virton. Dwz. dat één team bestaat uit twee personen elk op een 50cc pre '85. Om klokslag 19u start de rit. Het is de bedoeling dat je niet met andere teams samen rijdt. Het team die het meest uitgeslapen is en de minste panne heeft staat meestal aan de leiding. Er is geen pechdienst. Je dient zelf in Virton te raken. Daarna heb je 24u de tijd om in Oostende aan te komen. Liefst zo rap mogelijk en voor de concurrentie.

Een paar weken voor de start zullen de checkpoints op deze pagina verschijnen. Met deze checkpoints dien je zelf je route te maken. Liefst zo kort mogelijk, maar dat kies je zelf.
Routes maken kan via bvb. routeyou.com. Een eenvoudige gps-app is bvb. Osmand. Reken er op dat de volledige rit rond de 400km zal bedragen met de nodige hoogtemeters.

Dit evenement is voor oldtimer brommers pre '85:
-49cc hulpmotoren
-standaard 49cc
-49cc met motorplaat al dan niet gekieteld

INSCHRIJVEN . Je stuurt je teamnaam, namen en type brommer+bouwjaar door naar 6volt@hotmail.be. Net voor de start wordt iedereen toegevoegd aan de whatsapp groep. Kwestie van elkaar extra op te jagen.

- zorg dat je verzekering in orde is
- fluovestje en extra verlichting zijn een must
- houd je aan de regels van de openbare weg
- zorg voor je eigen vervoer naar Virton en van Oostende
- je brommer testen vooraf kan handig zijn
- 6volt of 6volt leden kunnen niet aansprakelijk gesteld worden. Alles op eigen risico.
- geen pechdienst!
- Vorig jaar vroor het 's nachts. Check het weerbericht dus zeker.

Lig je er nu al wakker van? Schrijf je dan in!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten