maandag 21 augustus 2017

Virton - Oostende!


Wat?
De langste diagonaal van België. Naar voorbeeld van de duo diagonaal georganiseerd voor fietsers. Een non-stop nachtelijk ritje van Virton naar Oostende, tenzij je liever ergens in het midden je tentje smijt om wat uurtjes te rusten. Reken op een goeie 400km en 3000 hoogtemeters via 5 verplichte checkpoints. De route stel je zelf samen via kaart of gps. Maak die zelf zo avontuurlijk mogelijk. De checkpoints krijg je vooraf. Met bvb. Routeyou maak je de complete tocht en kan je de .gpx bestanden overzetten in je gps.

Duo = per twee=elk op een brommer=2brommers per team. Er wordt niet in groep gereden, dit is jullie betrouwbare 50cc’er tegen de andere teams. Ben je sneller dan dien je het andere team in te halen , ben je trager dan rijden jullie er een eindje achter. Geen slipstreaming.

Er zijn 3 klasses 50cc: (pre ’75)
- De 50cc hulpmotoren (solex, velovap, fuchs,…)
- De originele 50cc’s
- De opgevoerde 50cc’s, mits origineel exterieur. Graag een foto van je blok bij je inschrijvingsmail. Geen Dax met een Chinees blok bvb.

Dit evenement is self supporting m.a.w. trek uw plan, geen hulp van buitenaf. De route stel je zelf samen, en tevens dien je zelf in Virton te geraken. Aankomst is voorzien in Oostende. Kortom: het team met de minste panne komt het eerst aan.

Inschrijven doe je door een mail te sturen naar 6volt@hotmail.be . Je geeft hierbij je teamnaam en foto’s van je brommer. Zit je in een brommerclub: vermeld die dan ook. Laat ook weten in welke klasse je meerijden zal. Enkel ingeschreven teams worden opgenomen in de rangschikking! Aan de start komen jullie je aanmelden en krijg je het teamnummer en alle andere nodige gegevens.

Vanaf 18u kan je per team aanmelden. Jullie krijgen je startnummers, gsmnummer voor de checkpoints.

Bij een checkpoint foto nemen als bewijs + sms sturen naar 0477/77 77 77 waarin je uw teamnummer en aankomsttijd vermeld. (gsm nummer krijg je bij de start)

Start :Zaterdag 14 oktober om 19u gezamelijke start aan de saint-Laurent kerk in virton. ( adres: place Nestor outer, langs rue d,Arlon).

Finish: Rock strangers in Oostende. Dat lelijke rode kunstwerk van Arne Quinze op het strand.

- Zorg dat je verzekering in orde is!
- Aangezien je door de nacht zal moeten rijden maak dat je verlichting in orde is! Hang er desnoods heldere fietsverlichting aan, een fluovestje. Zorg dat je gezien bent!!
- Houd je aan de regels van de openbare weg
- 6volt of 6volt-leden kunnen niet aansprakelijk gesteld worden voor om het even wat, alles is op eigen risico. Je zorgt voor eigen vervoer heen en eventueel terug. Zorg dus zeker dat alles aan je brommer in orde is!
6volt leden rijden de duo 50cc zelf mee, dus zorg dat je al je vragen en zorgen zeker gesteld hebt.
- Rij de duo 50cc volgens het spelverloop. Wij vertrouwen op je eerlijkheid.

Zie je dit zitten? Kan je niet meer slapen? Word je wild van dit idee? Schrijf je dan nu in samen met je teamgenoot. Zorg dat je elkaar niet in de steek laat. Enkel per twee zijn de checkpoints en aankomst geldig om opgenomen te worden in de tussenstand.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten